Omgeving

Serviceflat Kinheim is centraal gelegen in de Randstad. Omliggende grote plaatsen als Alkmaar, Amsterdam, Schiphol, Haarlem, Leiden en Rotterdam zijn zowel met het openbaar vervoer (bus en/of trein) als de auto gemakkelijk en snel te bereiken. Het station Heemstede/Aerdenhout bevindt zich op loopafstand.

Heemstede, naast de deur gelegen, heeft u veel te bieden. Dichtbij vindt u het winkelcentrum Binnenweg met een gevarieerd aanbod voor de dagelijkse boodschappen. In de directe nabijheid liggen de Haarlemmer Hout en het Wandelbos Groenendaal waar het ieder seizoen heerlijk toeven is.
Op zo'n 1,5 km van Kinheim vindt u Casca. Deze organisatie richt zich op het organiseren van o.a. cursussen en theaterbezoek.
De Heemsteedse Kunstkring, ook in de directe omgeving, stelt haar leden in de gelegenheid te genieten van allerlei vormen van kunst en cultuur.

Haarlem heeft alles in huis voor een dagje heerlijk winkelen en wandelen. De stad herbergt talloze prachtige hofjes, een aantal musea en de rivier het Spaarne, met aan zijn oevers vele historische panden. De autoluwe, monumentale binnenstad telt naast de internationale winkelketens volop exclusieve winkels, charmante antiek- en curiosawinkeltjes en talloze restaurants en gezellige terrassen. Op maandag en zaterdag zijn er uitgebreide markten.

Naast alle grote steden ligt Serviceflat Kinheim centraal tussen nog een aantal trekpleisters. Het strand van Bloemendaal en Zandvoort, de Kennemerduinen en de Bollenstreek zijn plekken waar u het hele jaar van kunt genieten.