Kinheim serviceappartementen

Kinheim telt in totaal 133 appartementen met twee of drie kamers, allen voorzien van een balkon of loggia. Bij ieder appartement hoort een berging op de begane grond. Daarnaast beschikken 42 appartementen over een garage. De meeste appartementen zijn koopwoningen maar afhankelijk van de financiĆ«le armslag die u hebt of wilt hebben is er bij sommige appartementen ook de mogelijkheid om te huren. Serviceflat Kinheim is een Vereniging van Eigenaars. Dit maakt het mogelijk om een hypotheek te verkrijgen.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de locatiemanager.

Doordat het appartementencomplex van Kinheim goed wordt onderhouden en er regelmatig renovaties plaatsvinden, behouden de appartementen hun waarde. Er zijn 70 twee- en 63 driekamerappartementen. Door de eerder genoemde verbouwingen en renovaties kan de indeling van ieder appartement verschillen van de plattegrond.

Veel van de flats kijken uit op de zonnige tuin met bankjes langs de vijver en de jeu de boulesbaan. Samen met de tuincommissie zorgt de tuinman ervoor dat de tuin er altijd piekfijn bij ligt.

Er zijn drie liften in het gebouw zodat er, ook bij onderhoud, altijd een lift beschikbaar is. In de nabije omgeving is voldoende parkeerruimte voor bewoners en hun bezoek.