Recreatie

Een van de vele aantrekkelijke facetten van Kinheim zijn de recreatieve activiteiten. De bewoners organiseren veel activiteiten die vanuit de organisatie worden ondersteund en die u de mogelijkheid bieden tot het leggen van contacten met medebewoners.

In Kinheim kunt u dus zowel gezellig als sportief bezig zijn, maar voor alle genoemde activiteiten geldt: u doet alleen mee als รบ dat wilt. Door deel te nemen, zult u zich snel thuis voelen in Kinheim.

 Naast activiteiten die door en voor bewoners worden georganiseerd, is er ook aanbod van derden, zoals:

 • Bloemen- en plantenverkoop:
  vers van de veiling worden op donderdagmiddag bloemen en kamerplanten verkocht in de hal beneden. Op uw verzoek kan bloemenman Rick ook zorgen voor de beplanting van uw bloembakken op het balkon.

 • Modeshows:
  in het voor- en najaar worden modeshows gegeven waarbij een collectie gerennommeerde merken wordt getoond. Daarna is er voldoende gelegenheid tot passen en kopen.

 • IJscoman:
  in de zomermaanden komt wekelijks de ijsfiets van Puur Gelato langs met heerlijk italiaans schepijs. U kunt in de tuin genieten van een heerlijk ijsje.
 • Pantoffel en schoenenverkoop:
  in het voor- en najaar is er een verkoop van modieuze schoenen en pantoffels. 

 • Verkoop verse vis:
  op woensdagochtend treft u in de hal de mobiele visvitrine Ed Smit aan. Wekelijks biedt hij een ruim assortimenet rauwe en gebakken vis.

 • Verkoop relax fauteuils, dekens, kussens en dekbedden:
  jaarlijks bezoek Kuipers Wolrijk en Zitcomfort Kinheim met een grote collectie stoelen, banken, dekbedden en kussens.